Nu har det beslutats

För något inlägg sen så diskuterade jag och Mike vad vi skulle göra. Om vi skulle välja en lite större etta eller vänta och hoppas på en tvåa. Vi har i alla fall kommit fram till ett beslut. Eftersom jag inte än vet om jag får tillbaka CSN inom snar framtid så har vi valt att tacka ja till ettan vi är nummer 2 på. Vi tänkte så att vi kommer att behöva alla pengar vi kan spara in så länge som framtiden är så pass oviss. Vi skulle i dagsläget inte ha råd med en tvåa (och om vi skulle det, så kanske det skulle ta en evighet att få en).

Som det är nu så har vi inget internet hemma (det enda internet vi använder är ett mobilt internet). De stängde av det en dag bara sådär och vi kan ju inte bara hitta ett annat för att det är inkluderat i hyran (men ja, eftersom vi varken har tv-kanaler eller internet så är det ju ingenting som är inkluderat i hyran längre). Så vi vill bara härifrån. Vi orkar inte debattera med dem längre.

Får vi ettan så vet vi att det är meningen, får vi inte den då kommer vi istället att vänta och spara poäng tills vi vet hur det blir med CSN. Men att vi vill härifrån är just nu mer viktigt än något annat.

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg