10 personligheter du lär träffa på väg till eller i Ullared

det här är helt normalt i Ullared

De flesta av oss har varit på ge-kås i Ullared och de flesta av oss har träffat på de här typerna. Speciellt om du har åkt buss upp, då lär du träffa de flesta av de här redan på bussen. Det är inte så att de här människorna är onda, det är bara det att när man kommer till Ullared förvandlas några av oss till extrema shopping-maskiner och det kan ge lite bieffekter....

1) shoppozilla (manlig eller kvinnlig)
Den här personen ska fram genom gångarna oavsett vad som står i hennes eller hans väg. Med en fullastad vagn tar personen ingen som helst hänsyn till andra människor i närheten och kör över allt i sing väg. Beware! Det finns ingen win-situation här. Bara fly!

2) Pensionärerna
Märks inte av så jättemycket i affären, men i bussen! Ofta när man åker buss till Ullared är det 90% äldre tanter som sitter och kacklar... de har säkert jättemycket trevligt att prata om, och sällan de som ställer till med problem eller som man stör sig på.

3) Personen som absolut INTE vill vara där (aka pojkvännen i vanliga fall)
Han eller hon har blivit släpad dit av någon, vare sig det är flickvän, pojkvän eller föräldrar. Efter 30 minuter inser den här personen att det inte blir bättre, det blir inte mindre folk, så du hittar den här personen i fikan i flera timmar, surandes. Inte roligt om du är dennes resesällskap.

4) Personen som kör på DINA hälar
Det finns ingenstans att gömma sig. Det här är en kvalitet som vem som helst kan ha. Det kommer att ske förr eller senare och det kommer att göra ont! Men det är en del av upplevelsen

5) barnfamiljen
Skrikande ungar, förbannade föräldrar... behövs det egentligen säga något mer? Vi är vana vid att träffa på dem överallt. Visst, det är inte lätt att åka någonstans utan dina barn, men för resten av oss som inte har barn och som vill ha en trevlig upplevelse... är det inte lika charmigt, tro mig!

6) Knäppgökarna
Du hittar dem oftast vid teknikavdelningen tittandes på skumma grejer eller tv-spel. Det finns inte så mycket att säga om dem just i affären, de märks mest av på bussresan med sina otroligt idiotiska kommentarer.

7) Den som ALLTID är sen
klockan är 3, nu ska köra. Men vänta nu lite, av 50 människor är det EN person som inte är där. Personen har redan vid första incheckningen lämnat en del grejer och vände tillbaka för att hitta en snygg hatt eller nåt. Kvart, tjugo över kommer personen lugnt stoltserande med fyra till kassar och alla är lagom irriterade.

8) Folk som ställer sina kundvagnar...
De står och pratar med någon och har ställt sin kundvagn i vägen så att du inte kommer förbi. Och de verkar inte fatta hinten när du lite snällt knuffar på deras kundvagn heller. Regel nummer ett i Ullared - var skoningslös, för det är ingen som kommer att ta hänsyn till dig.

9) Folk som inte vet hur man köar
Det här inträffar mer i fikan eller i restaurangerna. Folk står till höger och vänster och du vet inte riktigt var du ska ställa dig och sen kommer det alltid någon idiot och tränger sig före för att de påstår att de köat... hmm

10) De där som alltid vinner på bussen!
När man åker buss till Ullared brukar de ha ett litet lotteri på vägen hem. Och varje gång är det de här personerna som vinner hela förbannade tiden! Och de tar alltid de bästa sakerna, även om de knappt vet vad det är för nåt! Ja, detta är ju det minsta av problemen, men visst hade det varit kul att vinna EN gång?

Kommentarer

Populära inlägg